Šis ir neticami garšīgs, aromātisks un ātri pagatavojams ēdiens, kas pagatavots no neliela daudzuma sastāvdaļu. Pagatavošana aizņem apmēram 10 minūtes, un gatavošana aizņem ne vairāk kā 7 minūtes. Rezultāts ir sulīgi mīksti āboli ar vismaigāko biezpiena pildījumu.
Un to aromāts ir vienkārši brīnišķīgs. Jūs varat tos pasniegt brokastīs vai desertā. Ēdienu var saukt par ceptiem āboliem ar biezpienu, bet es to saucu par biezpiena sacepums ābolos, jo biezpiena pildījums pēc tilpuma ir lielāks nekā āboliem, un tas nosaka ēdiena garšu.
Pagatavošanas laiks 10 minūtes Gatavošanas laiks 7 minūtes
Sastāvdaļas
3 āboli (lieli)
1 iepakojums biezpiena (9% 180 g)
1 vistas ola
3 tējk. Sahāra
1 tējk. mannas putraimi
Dienas prognoze 30.jūnijam: centieties izvairīties no neptīkamiem cilvēkiem!
VIDEO:
Pagatavošana:
1. Ēdienu gatavošanai izmantoju biezpienu iepakojumā. Ielieciet to bļodā, pievienojiet olu, cukuru un mannu.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Veterinārārsti brīdina: populārajā raidījumā “Ķepa uz sirds” izskanējusi informācija, kas nav patiesa
- Miljardieris pārģērbjas par apkopēju savā jaunajā iestādē, lai pārbaudītu personālu – kā viss beidzās
- 500 eiro par Ziemassvētku dāvanām: šādu summu plāno tām tērēt iedzīvotāji tikai vienā Latvijas reģionā un tā nav Rīga
- ”X faktora” atbalstītāji pie TV ekrāniem nikni par redzēto raidījuma finālā: ”Tā pat sportā nedara”
- Piecus gadus māsīca nebija braukusi ciemos, bet te pēkšņi paziņo, ka ieradīsies – un tad sākās jautākais…
- 16. decembrī sāksies kaut kas neredzēts kopš 1869. gada: sinoptiķi brīdina iedzīvotājus par to, kas sagaidāms










